Tuesday, January 8, 2013

Another story about 'The power Of Dream'

Sekitar 2 tahun yang lalu, saat gue masih siaran di MD radio. My Producer and also my bestfriend Anya Jasara always talk about her boyfriend, how they got marriage And their child name..
"Cil, satu tahun lagi gue mau Merit sama willy, terus nanti gue mau anak pertama gue cowok.. Namanya Prince dipanggilnya pins, kalo cewe namanya Princess dipanggilnya pinses.. Terus mereka panggil Willy Dadi.." Well, as Her bestfriend Of course i'll be a food listener and also tell her "Nya, masih setahun lagi kali.. Banyak hal yang bisa terjadi.. Bismillah aja eiim, soalnya kalo ngayalnya tinggi bener ntar jatohnya sakit loh.." And She answer me "ga dong, Kalo sama Willy gue yakin"

And yess, it happen! They got marriage on their annivarsary day and this cute little Prince was born 2 weeks ago.. Hehe.. I'm So Happy For you anyaa.. Congratz yaa 😘😘

This is like a short true story about Dream. When you want something, Make IT happen!

Love, @febicil